VERLENGDE GARANTIE - GARANTIEPLUS

Met GarantiePlus verlengt u de oorspronkelijke garantietermijn van uw nieuwe Dacia. Dit geeft u de zekerheid dat u, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. De officiële Dacia-fabrieksgarantie bedraagt 3 jaar of 100.000 kilometer.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden om de fabrieksgarantie van je Dacia te verlengen met GarantiePlus op www.dacia.nl/garantieplus

WAT HOUDT GARANTIEPLUS IN?

  • Geen onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, maar tot 5 of soms wel 6 jaar zekerheid.
  • Reparaties worden door ervaren Dacia-technici uitgevoerd.
  • Gebruik van originele Dacia-onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop over naar de volgende eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Dacia Route Service in vrijwel heel Europa, bij elke Dacia-dealer.
  • GarantiePlus-pas geldig in vrijwel heel Europa: u kunt dus overal, bij elke Dacia-dealer, terecht voor uw garantiewerkzaamheden.
GarantiePlus afsluiten als uw Dacia jonger dan 1 jaar is

GarantiePlus is bij uw Dacia-dealer af te sluiten door de eerste eigenaar, totdat uw nieuwe Dacia 1 jaar oud is. Wacht dus niet te lang met een bezoek aan uw dealer!


Benieuwd naar de prijzen? Deze kunt u hier vinden

GarantiePlus als uw Dacia ouder dan 1 jaar is

Is uw Dacia ouder dan 1 jaar en wilt u GarantiePlus afsluiten? Dat kan online, tot 2 maanden voor het einde van de fabrieksgarantie. Heeft uw Dacia-model 2 jaar fabrieksgarantie, dan kunt u GarantiePlus afsluiten totdat uw auto 22 maanden oud is. Als u 3 jaar fabrieksgarantie op uw Dacia heeft, dan is GarantiePlus af te sluiten totdat uw auto 34 maanden oud is. Daarna is het niet meer mogelijk om de garantie te verlengen. 

Sluit online GarantiePlus af voor uw auto ouder dan een jaar.

GarantiePlus is een verzekeringslabel van Covéa fleet, als bemiddelaar treedt op RCI Financial Services B.V.
Prijzen zijn eenmalig en inclusief 21% assurantiebelasting.
Prijswijzigingen voorbehouden. Neem contact op met uw Dacia-dealer voor meer informatie.

De mogelijkheden zijn afhankelijk per model. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van ‘kilometerstand 0’.